Muti Warna Eco-Friendly Jerami Gandum Plastik Piknik Dinnerware Set Dinner Tableware Set pikeun Kids jeung Dewasa

Katerangan pondok:


  • Jumlah modél:NK22031404
  • ukuran:Salaku gambar
  • beurat:500 g / set
  • Harga EXW:$2,09
  • MOQ:250 sét
  • Kustomisasi:sadia, OEM / ODM
  • Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Tag produk

    Barang: Set alat makan jarami gandum

    Tempat Asal: Cina

    Bahan: jarami gandum + PP

    Karajinan: suntik

    Pamakéan: Pikeun murangkalih déwasa

    Fitur: ramah lingkungan,BPA GRATIS, microwave

    Bungkusan: Unggal set dina kotak kertas.

    kustomisasi: sadia

    Pengiriman barang: Express a angkutan barang / angkutan darat / angkutan barang hawa

    Palabuhan: Xiamen

    Pamayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram, Paypal

    WhatsApp: +8615959505098 ( Jody Chan)

    https://www.alibaba.com/product-detail/Colorful-reusable-eco-friendly-wheat-straw_1600332086138.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.29.34bb55f6D4yqtp https://www.alibaba.com/product-detail/Colorful-reusable-eco-friendly-wheat-straw_1600332086138.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.29.34bb55f6D4yqtphttps://www.alibaba.com/product-detail/Colorful-reusable-eco-friendly-wheat-straw_1600332086138.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.29.34bb55f6D4yqtp https://www.alibaba.com/product-detail/Colorful-reusable-eco-friendly-wheat-straw_1600332086138.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.29.34bb55f6D4yqtp


    https://www.alibaba.com/product-detail/Colorful-reusable-eco-friendly-wheat-straw_1600332086138.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.29.34bb55f6D4yqtp

    https://www.alibaba.com/product-detail/Colorful-reusable-eco-friendly-wheat-straw_1600332086138.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.29.34bb55f6D4yqtp

    https://www.alibaba.com/product-detail/Colorful-reusable-eco-friendly-wheat-straw_1600332086138.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.29.34bb55f6D4yqtp

    https://www.alibaba.com/product-detail/Colorful-reusable-eco-friendly-wheat-straw_1600332086138.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.29.34bb55f6D4yqtp

    https://www.alibaba.com/product-detail/Colorful-reusable-eco-friendly-wheat-straw_1600332086138.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.29.34bb55f6D4yqtp


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 公司信息 展会 (1) 证书(3)合作商2

     

    FAQ

     

    Q1: Naha milih anjeun?

     A: Urang boga tim profésional pagawe, jasa jeung inspeksi, sarta kami bogapabrik urang sorangan.

     

    Q2: Kumaha ngeunaan harga anjeun?

    A: Urang ngahususkeun dina barang promosi kualitas luhur ngaropéa pikeun anjeun sarta bisa mantuan Anjeun minuhan sarat naon jeung harga paling lumrah.

     

    Q3: Kumaha upami jasa saatos-diobral anjeun?

    A: Urang ngabales unggal panalungtikan dina 12 jam na coba pangalusna kami pikeun minuhan paménta konsumén, bakal konsultasi jeung turutan sellings relevan sarta penanganan.

     

    Q4: Kumaha ngeunaan pangiriman anjeun?

    A: Urang boga diskon badag ti forwarder (Kontrak Panjang).Sareng bakal ngabantosan anjeun milih cara transportasi anu pangsaéna sareng paling murah pikeun anjeun.

     

    Q5: Kumaha mayar pesenan kuring?

     A: 30% deposit munggaran, Teras we ngamimitian produksi, ampir réngsé kalawan 2 poé, kasaimbangan 70% bakal dibayar saméméh pengiriman barang.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube